за контакти 
Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. "Златовръх" № 1

Оперативен офис: гр.Сливен 8800, ул. "Добри Чинтулов" № 16

тел.: 0895 56 71 51
e-mail: info@baszz.net
staykov@baszz.net
 
   
начало | за нас | новини | проекти | нормативна база | полезни връзки | за контакти | за членове